P-Floyd

Igår var jag, Emma, mamma, Tim och Kicka iväg till Dalhalla och kollade på P-Floyd (om du inte vet vad det är så kan jag informera om att det är ett band som kör Pink Floyd covers).
Kören sjöng helt perfekt, gitarristerna spelade perfekt, trummisen spelade perfekt, basisten spelade perfekt, precussion killen spelade perfekt, keybordisterna spelade perfekt och stråkarna spelade perfekt. Det var inget eget precis. Lite tråkigt att musiken liksom aldrig blev "levande". Det var liksom "Ja, men vi tar Pink Floyds låtar, trycker 'ctrl copy' och gör en spelning i Dalhalla medan vi trycker 'paste'". Fast dom missade att markera Pink Floyds utstrålning och känsla för musiken. Det var så perfekt spelat att de missade utstrålningen och känslan helt enkelt.
Misstolka inte det här, det lät ju bra och så. Men det hade inte varit fel med lite känsla och inlevelse... Showen däremot var riktigt bra! Flygshowen, ljuset och fyrverkerierna var riktigt fränt. Om du aldrig sett P-Floyd tidigare så tycker jag absolut att du borde göra det! Kolla hemsidan om du är nyfiken, http://www.wood5.se/

Fredag - eget arbete

Nu blir det thai mat och projektarbets planering! Ska träffa Sandra på Coco Thai om 25 minuter :)

Skolan har börjat

Nu har NV3 på Dahlander snart avverkat sina två första veckor som NV3:or. Vi har ett helt okej schema, vilket innefattar projektarbete på fredagar (= arbete hemifrån = sovmorgon = underbart!). Jag läser engelska C tillsammans med Sabrina. Det känns lite weird eftersom jag fortfarande tänker att hon går i Rättvik. Men med tanke på att hon faktiskt inte gör det, utan bor i Säter och pluggar på samma skola som jag så kan jag bara säga att det är awesome! Känns som att det mesta löst sig för dig. Aah jag är så glad för din skull!
Psykologi A är en annan av de nya kurserna jag läser. Det är riktigt intressant, och kommer nog bli ännu mer intressant ju mer vi läser det. Det är mystiskt hur vi fungerar och gör...

Ska nog ringa Sabrina snart... Känner att vår handlingsplan bör uppföljas snarast!
I need some fine wine, and you need to be nicer...

19 augusti 2008

Ålder: 17 år, 11 månader och 30 dagar
Född för antal dagar sedan: 6 574 dagar

Med lite enkel matematik kan man räkna ut att jag i morgon har levt i 18 år. Det är läskigt vad tiden går fort!

Edge of seventeen... Here I am!

Yoga, handla och äta rå fisk med pinnar

Igår var en riktigt slapp dag, vilket säkerligen behövdes! Sabrina, som sovit över, och jag vaknade vid 11.30 ungefär. Då var det ju dax för lunch, så vi lagade (inte helt oväntat) paj. Den blev riktigt god faktiskt. Den bestod av Quornfärs, broccoli, tomater, och ett täcke av sweet-chilisås blandad med pesto och pinjenötter. Yummy!
På kvällen var vi till SVEA och provade deras yoga klass. Den var riktigt bra, så dit kommer vi säkerligen börja gå varje måndag kl 18. Anna och Emma kom också dit och provade. Vi var så duktiga!
Efter yogan åkte jag och handlade med mamma på Ica Maxi. Där träffade jag Malin Bäck. Vi har inte träffats på jättelänge, så det var kul att höra vad hon har för sig nuförtiden. Det verkar vara ganska mycket...

Var och käkade sushi idag med Amanda och Emma. Det var riktigt trevligt. Och gott! Jag ska nog lära mig att göra sushi sen, så jag slipper springa på restaurang hela tiden haha. Jag kanske till och med borde öppna en egen... Då kan jag ju sälja mina pajer också, och Sabrina kan sälja underbara smoothies. Det kanske vore något att förverkliga, eller vad tror du?


Adventure

"Jag kan bara garantera dig ett enda långt äventyr med alla möjligheter att gå vilse och aldrig nå fram till målet. Men en sak är säker: själva sökandet kommer att få dig att växa."


"Osäkerhet är det enda sättet att växa, att stå ansikte mot ansikte med faran, är det enda sättet att växa, att anta det okändas utmaning är det enda sättet att växa."

Galet


Jobbade dubbelt igår, med träningsvärk och en smula feber. Det gick vägen, men lite jobbigt var det ju hehe. Jag har märkt att jag tänker alldelens för mycket när jag jobbar. Annars också om jag tänker efter... Igår när jag jobbade i disken tänkte jag på så mycket saker att jag tillslut inte orkade lyssna på vad jag själv tänkte. Ungefär som att jag lyssnade på någon som pratar om något helt ointressant, så att tankarna svävar iväg någon ananstans medan personen fortsätter att prata. Fast båda personerna var jag. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara det, men det kändes väldigt konstigt i alla fall. Jag måste försöka sluta med det, för det kan ju inte vara hälsosamt...

Cleaner

Såg den här filmen alldelens nyss. Den var helt okej.



Betyg: SSS

"Kul. Jätte roligt. Ja, jag tycker det!"


Jag och Sabrina var och tränade idag. Det spårade ur lite mot slutet, men kul hade vi! Sen åkte vi hem till mig och käkade pannkakstårta. Dock inte lika vacker som på bilden hehe. Efter ett tag skulle Sabrina med bussen, så det fick bli tack för idag. Det kanske var bra, för jag skulle nog inte klarat av att skratta mer. Idag har varit en väldigt rolig dag faktiskt. Tack till Sabrina och övriga medverkande i dagens avsnitt av Life as it should be.

"Ställ dig i bastun!"

"Om jag inte tänker på kärleken, är jag ingenting"

11 minuter av Paulo Coelho - Läs den!!

Do your work - don't be stupid!

Nu blev det himlans mycket bloggande här. Tror inte att jag någonsin bloggat så här mycket på samma dag förut. Men någon gång måste ju vara den första, eller hur? Visste du föressten att proteiner är polymerer samansatta av monomeren aminosyror? Jo det är helt sant faktiskt. Sitter och intensivpluggar inför ett prov jag missat, som jag ska skriva så fort skolan börjar igen. Har haft hela sommaren på mig, men som vanligt skjuter man upp allt till sista sekunden. Varför lär jag mig aldrig? Från och med nu ska jag ta tag i saker som de kommer, och aldrig mer skjuta upp något. Om det inte är något väldigt extremt super speciellt förstås. Wish me luck!

Hört någonstans

"Ja här sitter jag och dricker chips och dricker cola. Hehe käkar chips och dricker cola. Inga skratta åt mig! Det är svårt att prata när man käkar chips..."

It is happening right now

Jag köpte en ny kalender tillsammans med Sabrina för ett par dagar sedan, så nu kan jag börja planera igen. Känns lite jobbigt att ramla tillbaka in i det strukturerade livet igen, men på något vis ändå ganska skönt. Det är mycket som händer just nu. På alla håll. Bland annat ska jag och frugan börja träna på SVEA. Det ska bli riktigt roligt.

"...Hoppas att det som tynger dig blir lättare snart.."
Det hoppas jag också. Tack :)

Inte idag heller

"Ge mig en uppdatering!!!" kanske du tänker. Eller inte alls. I vilket fall så blir det inte mycket till update just nu tyvärr. Jag har för mycket annat att göra :)

RSS 2.0