Packa

När klockan ringde i morse hade jag sovit i 3,5 timmar. Yay! Nu håller jag på att packa, för 11.00 bär det av till Åland. :D

Kalufsen

Jag har klippt mig. Det syns inte, men det är i alla fall tanken som räknas.

Åland - a safe place, in an unsafe world.

Igår var jag till doktorn. Eller typ. Jag fick träffa en sköterska. Tog tre blodprov och väntar med spänning på resultaten. Vad är det för fel på mig egentligen?
Jag och Emma lagade mat också. En konstig blandning med quorn bitar, grönsaker, potatisbitar, kikärtor, currysås och halloumi ost. Det var inte sådär fruktansvärt äckligt som man skulle kunna tro, men det var väl inte något bland det godaste man kan tänka sig... Efter att vi ätit så visade hon mig en kille på youtube som också kunde det där med att laga mat...Idag åkte jag hem från skolan. Jag är så stressad att jag har börjat blöda näsblod flera gånger. Fast egenligen förstår jag inte vad jag är så jävla stressad över.... Åland kommer att bli min räddning! :) Jag har längtat dit ända sen jag åkte hem därifrån den 29 juli.

Helgen är över

Efter en helg med Blåljusfest och drilläger är det skönt att få lugna ner sig lite.

Fredag...
Blåljusfesten var kul. Mycket folk, runt 150 tror jag att det slutade med. På Buffé bordet fanns en helt gudomligt god ost sås och jättegoda nachos. Micke spelade med The Lance och sen var det Farbror Fläsks tur att inta scenen. Hemfärd runt tolv p.g.a. lördagens kommande aktiviteter...

Lördag...
Nilfisk - your friend!
8.00 ramlar jag och Emma in på Bolanche. Dax att städa. Sanna var också där, och vi blev klara runt 13.
Vidare på drilläger med B-gruppen. Vi gick igenom ett nytt program, och sen klippte vi allas pom poms. Det låg vita små plastremsor över hela golvet (det såg ungefär ut som att det snöat). På kvällen köpte vi pizza på American Take Away och kollade på melodifestivalen. Jag och Karin somnade först av alla (är det ett ålderstecken?!)

Söndag...
Efter en frukost på musikskolan gick vi över till tjärna igen för att fortsätta på programmet vi gått igenom dagen innan. Det gick riktigt bra. Runt 16 var allting klart (alla hade åkt hem, jag och karin hade gjort klart alla rester, och vi hade fixat kläder till gruppen som dom ska ha på drillshowen). På kvällen käkade jag och Emma på bakfickan.
"Sitter ni ihop eller?"
Det är det nog många som undrar...

Jag såg något helt galet idag, men jag kan tyvärr inte tala om vad. It was really funny though...

rrrroligt!
Så fel det kan bli...

Emma sitter och läser i min medicinska grundkurs bok...

Emma: Men, vad gör Sabrina här?
Jag: Vadå?
Emma: Ja, hon ligger här mitt bland fortplantningsorganen...

Hon hittade ett skolkort på Sabrina som jag använt som bokmärke när vi läste om könssjukdomar.

Tickets, T-shirts, panbands :P

2 personer, två biljetter, ett tåg, en konsert...
Damn this is sweet! :D

Matte, drill och lite till

En vänlig själ hade lagt en choklad-muffin i mitt skåp idag :)
Tack vare den överlevde jag matteprovet... Tror jag i alla fall.

15.10 träffade jag Karin, och vi gjorde klart en koreografi till en mix av Britney Spears "Piece of me" och Robyns version av  "Cobrastyle". Det blev asbra! Alla som är nyfikna på vad vi håller på med borde ta sig till hagaskolans aula den 16 mars och kolla på Drillshowen. Mer info kommer sen ;)

En annan kul sak som händer om ett tag:
Lenny Kravitz kommer till sofiero slott i Helsingborg torsdag 5 juni :D Hur sjukt coolt är inte det?! Ska boka biljetter i morrn!

image38

RSS 2.0