P-Floyd

Igår var jag, Emma, mamma, Tim och Kicka iväg till Dalhalla och kollade på P-Floyd (om du inte vet vad det är så kan jag informera om att det är ett band som kör Pink Floyd covers).
Kören sjöng helt perfekt, gitarristerna spelade perfekt, trummisen spelade perfekt, basisten spelade perfekt, precussion killen spelade perfekt, keybordisterna spelade perfekt och stråkarna spelade perfekt. Det var inget eget precis. Lite tråkigt att musiken liksom aldrig blev "levande". Det var liksom "Ja, men vi tar Pink Floyds låtar, trycker 'ctrl copy' och gör en spelning i Dalhalla medan vi trycker 'paste'". Fast dom missade att markera Pink Floyds utstrålning och känsla för musiken. Det var så perfekt spelat att de missade utstrålningen och känslan helt enkelt.
Misstolka inte det här, det lät ju bra och så. Men det hade inte varit fel med lite känsla och inlevelse... Showen däremot var riktigt bra! Flygshowen, ljuset och fyrverkerierna var riktigt fränt. Om du aldrig sett P-Floyd tidigare så tycker jag absolut att du borde göra det! Kolla hemsidan om du är nyfiken, http://www.wood5.se/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0