2x plus 0,5x i kvadrat minus 2x i kvadrat gånger 4..........

image27

Matte C kommer att bli min död! =(

Måndag

Idag. Dagen efter igår, dagen före i morgon...

Igår såg jag Harry Potter med Pontus :D
Den var inte lika bra som jag trodde att den skulle vara, men det kan ju bero på att jag inte läst boken... än... (jag ska läsa den, jag lovar!!)

Idag
har varit en hemskt tragisk dag. Kl 05.57 vaknade jag med ett ryck och tänkte "Fan! Det spöregnar ute!!". Min båt (som har gruckelbys största reva i kapellet) låg då nere i ån och höll sakta men säkert på att bli vattenfylld. Klockan 6 på morgonen! "Varför händer detta just mig??"
Det hela slutade rätt okej i alla fall. Efter skolan åkte jag med båten till nyckelby för att dra upp den. Längtar redan till nästa sommar!

I morgon
blir det drillträning inför festival salut som är på lördag. Jag hoppas verkligen att alla som läser det här kommer dit och kollar, för det kommer att bli hur coolt som helst! :)

Fever, oh oh oh feeeeeever

Prisa AstraZeneca för Alvedon! :)

Födelsedagsförkylning, skola, glass och musikal...

        Normal kroppstemperatur: 36° C
        Kroppstemperatur just nu: 38,8° C
        Medicinering: vatten, alvedon, mera vatten och en glass

Dagen började med att familjen kom in på mitt rum och sjöng för mig. Frukost på sängen fick jag också: en alvedon och ett stort glas vatten haha ;D Efter det var det 5:an till Säter som gällde. Emma - som började ettan idag - var jätte nervös på bussen. Men hon verkar i alla fall ha överlevt, för jag pratade med henne i telefon efter att hon slutat. Vi har fått en ny tjej i klassen. Hon kommer från Frankrike och är här för att lära sig svenska. (Man kan ju undra varför en tjej från Frankrike vill lära sig just svenska... men det gör henne säkert till en lyckligare människa. Eller?)

Efter skolan blev det dax för en powernap. Ååå så skönt det var att sova, kan jag lova! Huvudvärken släppte och jag kände mig inte fullt lika döende som innan jag somnade =)

18:00: rep med Sabinas fall. Jag satt och kollade på, och det såg jättebra ut =) Vi är hur gymma som helst! :D Det var väldigt drygt att sjunga när man har ont i halsen, men efter att Pontus köpt en glass åt mig blev det mycket bättre. So, thank you very much! :D

Ja... det var nog allt för idag. Ses om ett tag ;)

R.I.P.

Jag vill tacka dessertakuten för ett fint försök till att rädda vår chokladpudding... Jag vet att ni gjorde allt ni kunde. Chokladpuddingen (som by the way bakades av Sanne Bojfeldt, Emma Thelander och Daniel Bojfeldt) dödsförklarades i Borlänge kl. 19.27 måndagen den 13 Augusti 2007.

Time for a change?

Varde ljus! huvudvärk! Det är söndag, och veckan är officiellt slut. Precis som jag hehe. Mer ledighet åt folket!*ta-ta-ta-ta-ta* jag lever imperfekt i presens ...

Snart drar karusellen igång igen...

Man kan ju undra vart det här sommarlovet tog vägen... Det känns som att hela juli bara försvann. Det har varit Italienresor, Ålands festivaler, glass och en massa båt åkande. Nu är det bara 10 dagar kvar, sen börjar skolan och jag fyller 17 (på samma dag... Yey!). 20 augusti var datumet. Det ska faktiskt bli rätt skönt... eller? Jag vet inte riktigt... Ska i alla fall bli kul att träffa klassen igen :D

RSS 2.0