Sömngångare

En natt byter mannen om och går ut för att fixa en trasig slang vid poolen. Han sover. Frun kommer ut och frågar vad han gör samtidigt som hon lägger en hand på hans axel. Hon är väldigt van vid att hennes man går i sömnen, det har han gjort sedan de träffades. Mannen blir ursinnig när han känner handen på axeln och hugger henne med kniven han håller i. Inte bara en utan 44 gånger. Efter det dränker han henne i poolen.
En granne som sett alltihop ringer polisen.

Såg ett program idag om folk som går i sömnen. Tydligen så behöver inte det man gör i drömmen hänga ihop med vad man gör när man är uppe och går. Men ibland blir det fel sa dom.
Vanligtvis har man en spärr som gör att man inte lever ut sina drömar när man är i REM-stadiet, alltså att man till exempel inte pissar på riktigt när man drömmer att man gör det.

Programmet handlade om hur man försöker lösa fall där folk som begått brott hävdar att de gått i sömnen. I det fallet jag såg, där en man mördade sin fru, gjorde de en massa sömntester på mannen och de konstaterade att han passade i den kategorin som ibland saknade spärren i REM-stadiet.
Sjukt läskigt ju!
Nu fick man aldrig veta om han åkte dit för det eller om han fick gå fri, men ändå. Tänk att kunna mörda en person och kunna skylla på att man gick i sömnen..


"Så du gick i sömnen? Men stackare! Det är lugnt, det är inte ditt fel. Måste kännas jobbigt att ha mördat sin fru sådär. Ni som varit gifta så länge.. Vill du prata om det?"Kommentarer
Postat av: usabrinalius

Men hallå, inte okej. Fan vad läskigt. Ems går i sömnen ibland, fast oftast pratar hon bara. Tänk så mördar hon mig?

2010-10-19 @ 07:55:35
URL: http://katainen.blogg.se/
Postat av: Sanne

Eller hur! Du får se till att hon aldrig är stressad och att hon mår bra. Typ snabbt komma med en nybakt kaka och säga fina saker om hon är lite nere..

Då borde det ju vara lugnt. Eller...?

2010-10-19 @ 15:32:46
URL: http://bojfeldt.blogg.se/
Postat av: sabrina

Haha I guess, får prova med det. Imorse så sa hon helt klart och tydligt (i sömnen): "Va? Ofta jag har betalat så mycket mer. Hah."

2010-10-20 @ 11:42:42
URL: http://katainen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0