Bara måste...

...visa lite bilder som jag och Emma satt och kollade på nyss (alla kommer från Aquavillas hemsida). Vi kom på att vi har allt som behövs för att kunna flytta.
Vi har bestick, äggkoppar, glas, tallrikar, vattenkokare, kastruller, pajformer, stekpannor, täcken, kuddar, sängar, fåtöljer, tv, stereo, dvd, filmer, handdukar, mattor, och allt det där som man mest behöver.
Vi har allt utom någonstans att bo. På en sån här båt vill vi bo, här ska vi bo. Skickade ett mail idag och frågade vad den lilla stackars ensamma båten kan kosta. Hopas att det inte är alltför mycket!

Alla bilder är inte från samma husbåt men själva planlösningen är densamma.

Entréplan med kök och grejer.

Nedre plan med sovrum och sånt där.

Här är den lilla uteplatsen. På vintern kan man alltså åka skridskor direkt utanför huset om man vill och om isen håller.
Köket på entréplan och en halvtrappa ner till matbordet. Skulle ju kunna ha typ tv och sånt där om man känner för det. Vi lär ju knappast behöva ett matbord för sex personer...


Nedre våningen. Man kommer direkt ner till ett vardagsrum. Om vi nu kommer få bo här kommer det användas som sovrum till någon av oss.

Ett riktigt sovrum.

Bakom trappan finns sovrummet ovan. De andra två dörrarna går till tvättstuga respektive badrum.


Allt på en och samma husbåt. Jag älskar det. Det är fantastiskt. Jag dör lite varje gång jag tänker på att vi kanske inte kommer att ha råd med det här... Men än så länge - det man inte vet mår man inte dåligt av.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0