bigger is better.

Aussies miracle moist serie är det bästa jag vet när det kommer till hårvård.
Eftersom mitt hår är så extremt torrt har det räckt för mig att använda schampo var femte till sjunde dag beroende på hur mycket produkter jag haft i samt hur mycket jag tränat. I ungefär ett år har jag kört på schampot och deras inpackning, 3 minute miracle reconstructor.
Men nu har jag lärt mig att man måste använda balsam efter att man gjort en inpackning för att stänga alla hårstrån igen. Bättre sent än aldrig.. Var därför in på Kicks idag för att styra upp mitt hårs framtid.
Det finaste var att de börjat sälja denna mirakelserie i större förpackningar och som student blir man ganska glad av att få mer för pengarna.Tre anledningar till varför jag gillar den här serien så mycket:

1. Den är jättebra mot torrt hår. Eller som det står på schampoflaskan:
"for hair that's dry / damaged / a bit unhappy"
2. Innehållet räcker länge och är prisvärt. Ca 95-105 kr för 250 ml eller runt 135 kr för 400 ml.
3. Det luktar så himla gott. Värt att köpa bara för att kunna lukta på ibland. Man blir glad.

Plus att flaskorna är rätt snygga också.
Nog om det.


fet tisdag.

Har inte ätit en enda semla idag. När jag tänker efter har jag knappt sett semlor i år bortsett från två små stackare som en kille på biblioteket köpt till honom och hans tjej för att höja studiemotivationen tidigare idag. Han hade tappat semmelkartongen på vägen dit så de var lite ur form kan man säga. Semlorna alltså. Killen och tjejen var skitsnygga. Pluggar säkert juridik eller något?

Semlor är inte direkt mina favoriter om jag ska vara helt ärlig. Jag har ett krav om jag mot förmodan skulle få för mig att äta en: VANILJ. Innehållet ska vara vanilj och inte mandelmassa. 
Men då är det ju tekniskt sett inte en semla längre.. Håller mig därför hellre till dessa (den högra):Solsnäcka från 7 eleven. Som en vanlig kanelsnäcka fast med vaniljcreme i mitten. Asgott!

ja tack, hjärna.

Igår hade jag någon timme över och hamnade framför tv:n. Vi har inte så många kanaler här, vilket oftast är rätt skönt. Ju fler kanaler jag har desto lättare har jag för att fastna i soffan lite för länge..

Kollade på Vetenskapens värld som den här gången handlade om människans hjärna. Jag är en sån som älskar att läsa om människans anatomi och fysiologi och satt och förundrades över precis allt de berättade om. Mycket visste jag sedan tidigare, men ändå kan jag inte låta bli att bli sjukt imponerad av hur kroppen fungerar.
Till exempel hur ett litet barns hjärna kan koppla om sina nervbanor så pass mycket att den tillslut klarar sig med bara ena hjärnhalvan. Eller att en blind man kan klättra i berg genom att få synintryck med hjälp av tungan.
Jag är väldigt svag för sådana program. Kanske borde lägga till titeln "hobbybiolog" i mitt nästa CV?

Här kan du se programmet. Galet intressant!

RSS 2.0