17 år och snart pensionerad...

Idag hände något jag inte trodde skulle hända på länge... Jag kom hem från skolan och såg en hög med brev på köksbordet. Tre av breven var stora och röd/orange färgade. Ett var adresserat till mig.

"DEN ALLMÄNNA PENSIONEN
INKOMSTPENSION PREMIEPENSION GARANTIPENSION"


Pensions-brev har man ju sett förut, men jag trodde inte att jag själv skulle få ett vid 17-års ålder! Jag har officiellt blivit gammal.  Uhuuuuuuuu!!!!Moulin Rouge

Ja, jag behöver väl inte säga mer än så?

Jo det gör jag nog... Drillshowen gick hur bra som helst idag. Speciellt Moulin Rouge programmet. Galet vad snyggt det är!! Sträckte ryggen, men jag ska inte klaga. Det är grejer man får bjuda på... B-gruppen var också helt fantastiska under deras Britney program. Ooooooh I'm so proud!
Hänt annars idag? Jo det kan man undra... Ingenting faktiskt.

Lördag...

Jag och Emma gjorde en spontantripp till Maximteatern idag. Biljetterna till Djungelboken var slut, men vi hade tur... Vi fick två platser längst fram! Borlänge musikteater kan det där med V.I.P haha
Den var bra, och bäst var helt klart steppen :)

I morgon är det drillshow.
 Hagaskolans aula var platsen, 17.00 var tiden.
Priset ligger på 60 eller 40 kr beroende på om du är vuxen eller barn.
Kom och kolla, det blir kul!


Osund?
image43
;D

En söndag på Åland

Vi for till Lemland för att måla idag. Stockarna i taket ser nu ut att vara gjutna i någon sorts metall. Det är inte riktigt klart än, men det kommer att bli skitsnyggt!

I en soffa på Åland

En vecka har gått, och det är ungefär en vecka kvar...
Jag älskar det här! :D

RSS 2.0