Plugga plugga plugga plugga bort ditt stora flin...

image19

Så här går det om man är lite kreativ och inte jobbar med det man ska på lengelska lektionerna...

image20

...och så här går det om man struntar i matten. Plugga plugga plugga hela dagen lång...

Jag ska ta tag i mitt pluggande nu! (jomen visst, den har vi hört förut...)
Måste sluta med att skjuta upp allting hela tiden. Det funkar inte i längden... fast vem vet, det kanske funkar på bredden ;)

Ännu en dag i mitt liv

Hela den här dagen har gått i 190 km/h från att jag öppnade ögonen fram till nu.
Kort resumé;
  • Jag har haft mitt optikprov. Det är såå skönt att slippa tänka på det nå mer!
  • Jag var med på idrotten. Slägga var inte där, men trots regn och motvind så spelade jag golf i alla fall.
  • När jag kom hem från skolan var det bara att packa grejerna och ge sig iväg på drillträningen som började 17.00
  • Gick från träningen lite tidigare för att hinna till musikalrepet, där vi steppade loss
  • 20.30 bar det av mot paradiset. Det var min farbror som hade kalas, så nu är han 42 år. Grattis! :) Han bjöd på världens godaste älgkebab
  • Hem runt 22.30, och efter ett 43 minuter långt telefonsamtal med Emma så var det dax att varva ner
Så nu sitter man här ett tag senare, halvt zonkad...

Hittade en sån underbar grej med Nemi som stämmer väldigt bra in på mej;

image18

:)

Uppdrag: Köra slut på tanken

Idag var det dax att testa Miragen (en av våra båtar). Den gick snabbt och helt otroligt bra. Vi har satt i lite nya mätare och grejer som jag inte riktigt förstår mig på än, och dom funkade tydligen jättebra sa pappa, så det är ju bra.

Vi åkte runt i Runn, och enda uppgiften vi hade var att köra slut på tanken och ha kul. Vi lyckades med båda ;) Mycket gasa blev det, och det är ju alltid trevligt.

Här är lite bilder. En del är lite suddiga, men det får vi leva med... Vi kan skylla på Mr Mega Pixel eller nåt

image12

Pappa och båten efter att vi startat den på land med en vattenslang som kylvatten (annars brinner motorn upp)


image13

Båten bakom bilen. Jag och min bror fick åka bak i skåpet.
image17

Motorn, som du kanske ser ;)

image16

Pappa och Sigurd kollar alla mätare

image15

Snyggaste bilden idag :) Här går det undan!

Smiler 500 :)

Ända sen jag var liten har jag haft en drömbåt.
Den är tillverkad i Rättvik, 485 cm lång och väldigt V-bottnad.
Idag fick jag en sån...
En Smiler 500

image8

Måste medge att orange inte är så snyggt på en båt, men det kunde ju varit värre! Den skulle bli 100 gånger snyggare om man lackade om den (vilket jag också ska ta och göra en vacker dag).

image11image9image10

Vackrare kan det inte bli...

Spelade volleyboll idag på friluftsdagen. Det var hur kul som helst (även fast jag konstaterade att jag är rätt värdelös på det)!  Solen sken, fåglarna kvittrade och alla var glada. Jag spelade i en sönderklippt tröja á la Sanne med ett brottarlinne under, och med hjälp av sveriges vårsol så fick jag världens snyggaste (!) solbränna...

image7

Katten i krukan

image6The one and only - Pettson

Sveriges, Nordens, Europas... ja helt enkelt världens coolaste!

När vi var i borås så såg vi en gul cykel från Paul Frank i ett skyltfönster. Det var den snyggaste, coolaste, grymmaste och fränaste cykeln mina ögon någonsin skådat! I just looooove it! Nu i efterhand så har jag kollat in hemsidan och sett att den finns i en massa olika färger


image5
Så grymt ultracool !!

Aldrig mer kaffe...

Jag hatar kaffe, och allt som smakar kaffe.
Det ser ju gott ut (ibland), men kaffe är ändå bara en onödig utgift som folk lär sig att tycka om. Det finns nästan ingen som gillar kaffe första gången man dricker det. Men idag var det dax att göra något vuxet... så jag drack upp en hel cappucino på lunchen (observera att detta aldrig har hänt förut! i alla fall inte en hel kopp). Ett stort steg för en kaffe-hatande 16 åring. Jag gick till kaffe automaten och tröck på knappen. Massa skum, nåt brunt, en sockerbit och sen var det klart att drickas. Det liknade vaniljglass med kolasås, så det såg ju inte så farligt ut... men shiit vad äckligt det var! Känns som att jag har varit vuxen nog så det räcker i flera månader framöver. Inget mer kaffe eller liknande på ett tag alltså.
image1

Egen blogg, SM i drill och en massa plugg!

Nu har man då alltså skapat sig en blogg. Det är här som svenska folket kommer att kunna läsa om mitt liv i fortsättningen.Jag har idag konstaterat att mitt undermedvetna talar om för mej att jag inte ska vakna av väckarklockan dom dagar som vi har prov. Detta har nu hänt tre gånger:
-Ekologi provet
-Nationella engelska provet
- Matte provet
När jag väl vaknar så känns det som att jag inte har sovit på flera dygn. Nog för att jag brukar vara morgontrött, men det här kan inte vara normalt! Överväger att köpa en ny väckarklocka...Borås - En stad som väcker en massa hemska minnen...
- Minnen av en svensk drillpojke vid namn Tomas som var smått divig, gjorde konstiga miner och som var inni helvete duktig på att drilla...
-Minnen av att ha sån träningsvärk i hela kroppen att man helst bara vill gå och dö...
- Minnen av en fransk landslagstränare som utbrast "Push the baton! Higher! Faster! Push the baton!" på en sån där underbart fransk engelska...
- Minnen av samma fransman, skrattandes bakom oss när vi skulle stretcha...
- Minnen av att ALDRIG vilja åka tillbaka till Borås igen...

I helgen var alla drill ledare (jag, Johanna, Matilda, Malin, Karin, Emelie, Klara, Linnéa och Linda) ner till underbara Borås och kollade på SM i Drill. Det var hur fränt som helst! Alla som var med och tävlade har blivit jätte duktiga. Grymt duktiga. Sjukt duktiga! Vi i Borlänge måste nog träna lite hårdare om vi vill nå upp till samma nivå, hehe. Men "att vilja är att kunna"!

På lunchen så gick jag, Karin, Emelie, Linnéa och Malin till stan. Där köpte jag en ny mascara och en eyeliner från Clinique. Med Linnéa som smakråd hittade Malin en klänning och ett par skor att ha till studenten. När vi gick tillbaka till Boråshallen (där tävlingen var) hade alla köpt minst en grej.

När tävlingarna var slut för den dagen så checkade vi in på hotellet (First Hotel). Hungriga som vi var bestämde vi oss för att vi skulle träffas i repan efter ca 40 minuter så att alla som ville skulle hinna duscha. Jag, Karin & Johanna bodde i samma rum, och när vi kom upp på rummet (407) så slockanade alla tre på sängen respektive soffan. Vi vaknade efter ca 40 minuter av att Johannas mobil ringer. Hon tröck bort samtalet. Det ringde igen, och då började hon förstå att det var dom andra som undrade vart vi tagit vägen. Vi gick ner till repan, nyvakna och allmänt sega, och begav oss iväg till en grekisk restaurang för att äntligen få käka. Det var hur gott som helst!

När vi kom tillbaka till hotellet så var det dax för mej och några till att leta reda på en ismaskin. Vi började sökandet på nionde våningen. Där fanns ingen. Åttonde våningen - samma sak. Sjunde våningen (våran våning) - ingen ismaskin. När vi kom till sjätte våningen träffade vi en lustig figur...
Vi sprang i korridoren. En dörr öppnades bakom oss och en arg röst hördes:
"Ni ska inte springa i korrrridoren flickorr!".
 Åh nej! Nu är det väl någon som ska hålla föredrag om att det ska vara tyst i korridoren på ett hotel...
"Ni kan ju ramla och slå er!" sa samma röst fast mycket snällare
Vi vände oss om och där stod *tam ta da tam* Stålmannen! Han skulle antagligen till en maskerad, för senare på kvällen så såg vi två som var utklädda nere på gatan. En ninja turtle och en mexikan.

På morgonen käkade vi hotel frukost. Jag ÄLSKAR hotelfrukost! Det var jätte gott!
Efter frukosten så checkade vi ut och drog bort mot Boråshallen igen för att se finalerna. Jag har skrivit det förut och jag skriver det igen: dom var grymt duktiga!

Efter 40 minuter tåg, tågbyte, några timmar till, tågbyte och ytterligare några timmar på tåget så var man hemma igen. Det första jag gjorde när jag kom innanför dörren var att leta reda på min drillstav och prova en massa grejer jag sett på SM. Svårt men kul.Idag så har jag pluggat och varit på drillträning. Känns som att pluggandet aldrig tar slut!
Detta är vad jag har att göra nu:

-Skriva en uppsats om Christina Aguilera (på SPANSKA!)
- Skriva klart min labbrapport i biologi (vi har odlat gräs)
- Skriva klart en annan labbrapport i biologi
- Skriva en påhittad artikel på engelska
- Skriva en la labbrapport i fysik
- Skriva ett hälsoarbete till idrotten

Skulle kännas bättre om jag kunde skylla på någon annan, men jag får skylla mej själv som inte tog tag i det här tidigare!Det var allt för idag! Väldigt mycket egentligen, men du behöver ju inte läsa allt om du inte vill. Eller är det kanske redan försent?

RSS 2.0