Veggot käkade kött

Igår, fredagen den 18:e juli, hade jag varit vegetariant helt och fullt i 9 månader. Nu fick det vara nog haha. Idag åt jag en plankstek :D Jag ska fortfarande inte äta så mycket kött eftersom jag får så ont i magen, men jag ska i alla fall äta det ibland. Så härmed är jag bara vegetarian på deltid.

Nu börjar det kännas... Bäst att sova lite kanske?

Konsert i Falun & Övernattning på Tyskö

Fredagen var en slapp dag. Oerhört skönt! Vid 17:53 tog jag buss 254 till Falun för att sedan ta mig ut till Främby Udde. Där träffade och lyssnade jag på Sara och Malin som spelade där. Det var jätte mysig stämning och dom spelade och sjöng hur bra som helst :)

Senare mötte jag upp Amanda på Ica Maxi. Vi handlade och begav oss till Torsångs Café där Nöffen, Palander och Thelander väntade på oss i Palanders båt. Därifrån tog vi oss ut till Tyskö för att grilla och övernatta. Grillade gjorde vi (some of the sausages went a little... darker than usual...), och så spelade vi fylle-plump och skrattade å hade oss. Roligt var vad det var :D

Fortfarande torsdag...

Det där med "en vända med dammsugaren" slutade med att jag dammsög hela övervåningen. Pappa blev väldigt förvånad och frågade om det var en arbetsskada eller om jag helt enkelt blivit sjuk. Isåfall stämmer nog det första bäst in på hur det skulle kunna vara.
Jag har inte varit till Lager 157 än, det får bli efter Åland tror jag. Smartare att handla när man har pengar... eller?
Däremot har jag lagat mat. Jag börjar bli en hejare på att göra vegetariska pajer. Idag gjorde jag en med brie-ost, pinjenötter, spenat och soltorkade tomater. Jättegott faktiskt! :) Nästan så goda att det skulle vara värt att öppna en "veggo-paj restaurang" för att folket ska få ta del av dom haha

Idag... är det torsdag

Det är torsdag, jag är ledig, och jag kunde sova hur länge jag ville nu på morgonen. Ändå vaknade jag kl 10. What to do, what to do? Det blir nog att dra en vända med damsugaren på mitt rum. Tänkte göra det igår kväll, men som vanligt - det blev inget av med det.... Sen måste jag åka till Lager 157 och införskaffa mig lite nya kläder :)

Måste ringa den där Emma också, vi ska beställa almanackor för 2008/2009. Vi har hittat ett ställe där man kan göra den mer personlig. Kolla in hemsidan! Rätt kul idé faktiskt :)

Utdrag från en bok

    "Om inte om vore, tänkte hon. Om inte om vore skulle hon bli kär i honom. Hur kär som helst. Blossande, vanvettigt gnisterkär. Ursinnigt sprängförälskad. Men nu var ju om. Och bara själva tanken på att bli kär i honom var totalförbjuden,    straffbar, ohygglig och fruktansvärd. Ändå tänkte hon den. Ändå fladdrade kolibrin där inne. Trots att om var."
   

Det är mycket som händer just nu

Kalender....

Past:

Måndag 7 juli
 - Jobba, IKEA med Sabrina, fixa i hennes lägenhet
Tisdag 8 juli
- Jobba, sova hos Sabrina
Onsdag 9 juli
 - Blåbärspajs-frukost :D
Torsdag 10 juli
- Jobba
Fredag 11 juli
- Till söpnarby för att umgås med midsommar-eliten :)
Lördag 12 juli
 - Jobba (ajajaj vad det var jobbigt hehe)
Söndag 13 juli
- Sova! :D

Måndag 14 juli
- Jobba, städa rummet (satan vad fint det blev!)
Tisdag 15 juli
- Jobba, träffa Emma, säga hejdå till amerikanarna









Upcomming:


Onsdag 16 juli
 - Jobba, till körskolan, minigolf med några polers
Torsdag 17 juli
- Sova ut?
Fredag 18 juli
 - Båtåkning och mys med midsommar-eliten :D
Söndag 20 juli
- Till Åland med Emma :D

Jag orkar inte gå in mer på detaljer, men dom här veckorna har varit riktigt trevliga :)

We will rock you!


Idag (igår blir det ju, eftersom klockan har passerat lördag för flera timmar sedan) träffade jag Sara :)
Vi gick till tågstationen för att sällskapa Malin som skulle med ett försenat tåg. Det var riktigt länge sedan jag träffade henne sist, så det var roligt! När tåget tillslut kom så gick jag och Sara och fikade på Café Esplanad. Sen gick vi till Konsum, Hemmakväll och slutligen Lidl (Sara hade lovat att det säljs sjukt god och gul vaniljglass där, vilket senare visade sig vara helt sant - den var gudomlig!).
Efter all shopping i mataffärerna åkte vi hem till mig och satte oss i studion. Garderade med godis, glass, ananas, bakgrunder och inspelnings teknik körde vi igång med att spela in Queens "We will rock you". Det blev helt okej - för att vara två 90:r som kände sig helt opeppade att spela in.
Vill du höra den kan du ju höra av dig! ;)


Nu blir det tack och godnatt. Eller kanske godmorgon... :)

A fuckin' masterpiece!

Surfade runt på youtube en sväng och hittade det här. Kolla in koreografin!
Helt sjuk!! :D


Någon sade...

- Han ska lukta cigarettrök och färsk öl, det är det bästa!
- Färsk öl?
- Ja, alltså som när man precis har druckit öl - inte som efter några timmar
- Så färsk öl är okej men inte alkis-öl?
- Precis! Då faller jag för honom direkt
- Haha! Det finns gott om sådana under bron vid stationen

Update

Det känns som att man kanske skulle ta och skriva något i den här ödelagda stackars bloggen...

En liten uppdatering över vad som hänt senaste veckorna skulle kanske vara behövligt... Det är en hel del faktiskt :)



The Blues brothers, och vännen som blev full på riktigt

En lördag i slutet av maj hamnade jag och Emma på en filmmaskerad i Falun. Tillsammans med Lotta på Bråkmakargatan, Prinsessan på ärten, Pelle Svanslös, Maja Gräddnos och Jules (Den coola negern från Pulp Fiction) åkte vi till pumphuset. Vi kom klädda som två stycken ur The Blues Brothers, för att det helt enkelt var enklast så. På plats träffade vi en massa coola huvudrollsinnehavare, biroller och statister.
Det var en väldigt rolig kväll - tack till er som var där! :)

Sanne och Emma


"Okej, jag måste bli full - NU!"
...hon vet i alla fall vad hon vill...





Spanien är ett land där man dansar tango

Sista veckan i maj lyfte 4 tjejer från den svenska marken och hamnade efter några timmar i Spanien. Jag, Amanda, Roxy och Lollo hade äntligen nått vårt mål med "Spanska steg 4"-kursen. Efter ett helt år av kakförsäljning, NewBody beställningar och lax säljande kom vi äntligen fram. Det kändes helt underbart :D
Sola, bada, fylle-plumpa, laga mat och slappa var väl vad som dagligen stod på schemat. Vi åkte även en sväng till Benidorm - "europas Manhattan". Det var coolt :)
En vecka var vi där, och sjukt kul hade vi (även om jag förlorade varenda spel vi spelade haha)!




En kille vid namn Lenny, en picnic och publikens jubel

När alla borlänge och säters gymnasieelever hade skolavslutning passade jag och Emma på att åka så långt därifrån det bara går. Vi tog tåget ner till Helsingborg (okej, man kan komma ännu längre... Men för två studerande är det inte lätt att få ihop pengar till längre resor haha). Där fick vi bo hos Emmas "nyfunna" släktingar, och vi såg Lenny Kravitz i Sofieros slottspark. Det var det mysigaste jag någonsin varit med om! Flera tusen personer satt och hade picnic medan förbandet (Eric Gadd) spelade, och sedan när det var dax för Lenny gick alla fram till scenen. As GRYMT!!





Båten sjösattes

Efter en morgons slit och släp var den färdig att lägga i... Några dagar senare drog jag, Sabrina, Linn och Emma iväg till prästö och grillade. Det var mysigt, och det måste göras om! :)


Sabrina och Emma ;D The grill mastah :)


Keks och korv till alla!



Godkänd på kurs!

Jag och några till som drillar for ner till Kalmar på drillkurs. Jag och Emelie har nu avverkat drilledarutbildning steg 1 enligt världsförbunds bla bla bla bla bla..... Känns bra i alla fall. Fan va bra vi är! :D





Båtresa, en stulen hamburgare, Malibu, ocn en seg promenad

För någon vecka sedan var det midsommarafton. Hej och hå! Vi hann med en hel del faktiskt... Vi var i Söpnarby, vi åkte båt, vi grillade, vi drack, vi åkte mer båt, vi dansade, vi grillade en gång till, vi dansade ännu mer, någon badade, någon somnade, någon fick spyor på byxorna, någon fick en hamburgare stulen, någon var lite dragen, någon var väldigt dragen, och ja... listan är lång hehe. Vid 8 på morgonen fick vi även lite sömn. Tack Emma, Nöffen, Amanda, Adam, Kalle, Sabrina, Mariella och alla som jag nu har glömt att nämna!
Det var lätt den roligaste midsommarn hittills :D






Peace and Love veckan i all ära!

Det var lätt den roligaste festivalen i mitt liv! Lite drygt kändes det kanske när man kl 6 på morgonen infann sig på bolanche med ett moppskaft i handen, men det gick ju vägen tillslut. Alla överlevde, och alla är vänner.
Som det stod i så många sms jag fick:

"Fred och Kärlek till alla!"



Då jag inte har några bilder att erbjuda kanske det får lov att vara en donut?



Lev i nuet

Jag har senaste dagarna pratat väldigt mycket med Sabrina. Det är jag glad för :) Vi måste ta våran picnic snart också. Du, jag, en filt, något att äta, något att dricka och fin utsikt. Det är vad vi ska ha! Och en kväll på "balkongen" ;)
Nu jäklar ska vi fixa allt det där som vi måste få fixat.

Tack till Emma också. Du vet nog varför ;)


Nu blir det tack och godnatt! :)





Följ min blogg med bloggkoll

RSS 2.0