Enköping i helgen

"Ni ska göra det och det, det och det, det och det. Ni kommer att lära er det och det, det och det. Ni kommer att vistas här under 11 månader. Ni kommer att bli kollade gentemot polisens register. Ni kommer att bla bla bla bla bla... MEN, det gäller inte info-soldaterna."

Ungefär så var det i helgen när jag var ner till enköping på besökshelg. Det är mycket vi inte kommer få göra som resten av vårt kompani kommer att göra. Men vi kommer att ha riktigt roligt vi också när vi kommer till Stockholm!
Vi hämtade ut kängorna, och jag kan inte påstå att det är det skönaste man haft på fötterna. Men om man går in dom ordentligt innan så ska det nog inte vara några problem.
Vi fick bädda sängarna, vilket var mycket jobbigare än jag trott. Blev i alla fall godkänd. Tillslut. Det kommer att sätta sig för vi kommer att få göra det väldigt ofta i början.
Vi fick marschera runt inne på regementet och löjtnant Boo berättade lite om byggnaderna. Det var rätt fint, men den där hinderbanan... Välkommen träningsvärk!
Vi fick äta mat, och det var faktiskt helt okej mat.

15 juni är det inryck. Det är bara att börja träna på armhävningarna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0